Bestel je boeken voor 3 juli als je ze wil hebben op 1 september.
Beste leerling,
Welkom bij Iddink! Iddink verzorgt de levering van je schoolboeken en leermiddelen voor jouw school. Het enige wat je hoeft te doen is ze bij ons bestellen. Hoe je dat doet, dat lees je in onderstaande informatie. Wist je dat je bij ons ook terecht kunt voor aanvullende zaken zoals een atlas of een rekenmachine? Het goede nieuws is, je bestelling wordt bij je thuisbezorgd.
Wanneer
Het is belangrijk dat je vóór vrijdag 3 juli 2020 bestelt, zodat je zeker weet dat je je schoolboeken voor de start van het schooljaar in huis hebt en €2,50 korting krijgt. Bovendien maak je dan ook nog kans op een iPad of een klasuitstap naar Planckendael!
Hoe
Ga vandaag nog naar www.iddink.be/bestellen en maak hier een persoonlijk account aan. Je gebruikt hiervoor je eigen gegevens en enkel waar het gevraagd wordt de gegevens van je ouder(s)/verzorger(s). Tip: kies inloggegevens die je makkelijk kan onthouden omdat deze toegang geven tot je digitale lesmateriaal (digitale boekentas).
Schoolcode
Tijdens het bestellen vragen we naar je schoolcode. Voor jouw school is deze: 4QSHCHHX
Is de boekenlijst van je school nog niet beschikbaar? Laat dan je e-mailadres achter, je ontvangt van ons een e-mail zodra je kunt bestellen.
Akkoord
Tijdens het bestellen zal ook om akkoord van je ouder(s)/verzorger(s) worden gevraagd. Zorg dus dat ze in de buurt zijn als je bestelt, dan is het zo geregeld.
Levering
Als je vóór vrijdag 3 juli 2020 bestelt, levert Iddink je bestelling in de periode van zaterdag 18 juli t/m donderdag 27 augustus 2020. Zodra je bestelling onderweg is, ontvang je een e-mail over de status van je bestelling.
Op vakantie
Je pakket wordt thuisbezorgd. Ben je niet thuis? Geen probleem. Je ontvangt een kaartje in de brievenbus met aanwijzingen waar je je pakket kunt ophalen.
Meer weten
Heb je een vraag, kijk dan op www.iddink.be/contact . Hier hebben we heel veel vragen en antwoorden staan en vind je ook de verschillende contactopties mocht je er niet uitkomen.
Wij wensen je alvast een fijne zomervakantie toe.
Hartelijke groeten,
Klantenservice Iddink

Boekenlijst 2020-2021